Bestelinformatie

LET OP: wij bezorgen niet door heel Nederland. Let goed op de informatie bij het artikel. De planten worden geleverd in de week na 5 oktober. Namens de kinderen van de Rehobothschool, bedankt voor uw bestelling! 💚

Omdat de Corona-maatregelen nog steeds van kracht zijn, wordt alleen van de ouders van de onderbouw gevraagd de planten af te halen tijdens het wegbrengen of ophalen van de kinderen. Voor de andere ouders, familieleden, buurtgenoten en andere groenliefhebbers geldt dat wij het liever bij jullie thuis komen bezorgen (vanaf €25,- GRATIS, anders €1,50 per adres). Dit om het aantal contactmomenten zo veel als mogelijk te vermijden. De verzendopties vindt u in de winkelmand. Wij danken jullie voor het begrip!

Geen garantie

Wij halen de producten vers bij de kwekers vandaan. De kwaliteit van de planten is op dat moment goed. Omdat het hier om levende producten gaat en wij niet weten wat er na levering mee gebeurt, bieden wij helaas geen garantie op beplanting. Wel voorzien wij jullie van de nodige advies. Heeft u nog meer vragen, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen!